Monday, November 24, 2008

1st entry


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

YES!! Akhirnya, berjaya juga menulis untuk 1st entry, setelah tertangguh selama 2 minggu. (Itupun Zarin @ Mumu dah mcm perli-perli)

Basically, tujuan blog ni sebenarnya nak 'document'kan aktiviti our 1st child - MUHAMMAD IELHAM ISKANDAR and maybe story bout mummy, daddy and others boleh tumpang jugak. Blog ni sepatutnya dah exist like 3 months ago, but seeing that mummy dier sangatlah pemalas, maka sekarang ni barulah dilaksanakan.

Now Ielham pon dah 4 months, dah macam-macam Ielham belajar. So, next entry akan cover story-story dier dari lahir sampai current month. ENJOY!



TO IELHAM :

Hello little boy! Mummy tulis blog ni semata-mata untuk Ielham, so mummy akan benarkan Ielham read this blog, once Ielham dah pandai baca...PANDAI baca OK! Selagi Ielham tak pandai baca and faham, mummy will simpan blog ni. Sorryler, mummy tulis menggunakan ayat-ayat yang mix up. Mummy takde masa nak karangkan ayat-ayat yang sedap, this shows that mummy sibuk menjaga our family and also berkerja. So, hopefully you will appreciate this blog.

Daddy & Mummy Loves Ielham! Muahkss!


p/s: Internet connection could not access at home, so had to copy and paste and publish the post at the office. :)

1 comments on "1st entry"

sebiji eejean on December 16, 2008 at 6:33 AM said...

bibi ielham, ur mammy very sayang you hor. Have to sayang mammy back. :) you are always welcome to let me hug you in my arms :D!!

 

our inspiration... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez