Monday, February 23, 2009

GENG Road Tour (Weekend 1- Sunday)


OK! Welcome back to the next part. This time, mummy Ielham nak citer roadtour GENG on Sunday pulak!




Sunday, 15th February 2009

Roadtour GENG kali ni diadakan di GSC Midvalley Megamall. Seawal jam 10.30 pagi, kami sekeluarga sudahpun sampai ke destinasi. Daddy cakap nak pergi awal sebab takut tak dapat parking (which is true!) but mummy tau yg daddy tu sebenarnya berkobar-kobar nak tgk ticketing for GENG. Hasilnya? Memang unexpected! Orang beratur till glitters GSC. They even had to open only 1 counter for others movie, but the rest of the counters is for GENG! Fuh....alhamdulillah...ramai yang memberi sokongan! Thank you!


Ramai orang beratur di pagi sabtu.


Sementara menunggu roadtour untuk bermula, kitorang team event lepak-lepak di dalam bilik yang dikhaskan. Ielham mmg suka, sebab ramai orang melayan dier.


Dengan mummy and kakak tiah!


Roadtour GENG telahpun bermula. Sangat happening and best!


Sementara event sedang berlangsung, Ielham sekadar lepak-lepak dalam bilik je sebab kat luar sana ramai sangat orang. Nasib baik ada Daddy, dier jaga Ielham masa mummy tengah handle the event.



Ielham playing with his favourite toy, flutterbug!


Walaupun favourite, ada gak masanye dier boring. So, Daddy kena cari toy baru for Ielham. :)


Dah letih menunggu, tido le pulak.


Daddy's handphone asyik ringing je, hehehe.


Bila kakak tiah tengah rest, dier le yang jaga Ielham. Ielham tengah khusyuk tengok Upin & Ipin.


Nasib baik ada ramai 'babysitters'. Leh angkut Ielham gi semua roadtour. Thanks ye 'babysitters'.


Perkara wajib, mesti bergambar dengan mascot!


Roadtour GENG di GSC Midvalley ends at 5pm. Everyone was exhausted. So, all of us went for a quick meal.

Makan-makan!


Ni laki ke pompuan? Cube Ielham teka!



End....

2 comments on "GENG Road Tour (Weekend 1- Sunday)"

++ hainey ++ on February 26, 2009 at 7:29 AM said...

Dini cepatnyee ielham dah besoooooo :D wah bz bz bz sgt ye?? nanti dah cool akak nak bawak aryssa pi jumpe ielham plak...skang takleh kan sbb dini sure bizibee :D hehe...

btw akak n hubby mmg nak p tgk geng...tapi aritu takleh nak book..full house...sukeeee sgtttt!!!~ akak doakan lebih dari 10 juta ok?

Diani Fawzi on February 26, 2009 at 7:42 AM said...

hi kak hainey!
Bukan Ielham cepat membesar, tetapi masa berlalu dengan pantas!!
Woohh..this month punye bz mmg tak terkata, sume time dedicated utk GENG. This is the time kan.... hehehe

Haa..kenaler gi tgk GENG! support! mmg kena book cepat, tapi takpe..still got time maa...

fuh..doakan lebih dr 10juta tu....InsyaAllah....ammiinnn. and thx for the supporttt!

 

our inspiration... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez