Wednesday, December 24, 2008

at 0 month.....(ep01)



Dah lama nak update blog ni. Tapi disebabkan bz dengan kerja-kerja office dan rumah, maka tertangguhlah lagi.

Entry kali ni, adalah gambar-gambar Ielham semasa umur masih dalam mingguan lagi.

So, terdapat beberapa aktivities rutin Ielham, which is minum susu, hiccups, menguap, tido, minum susu, menguap, tido, and so on...


This is the 1st pic of Ielham at his home (Bkt Jelutong)


Ielham sedang berusaha untuk membuka matanya


Ini plak, gambar bersin tak jadi



Wow, Daddy Ielham dah terror dukung. Upper right side, is nenek Ielham.



See, Ielham, how small are you masa lahir.... setebal burger Carl's Junior.



Masih slim time ni



Maktok tgh mandikan and siapkan Ielham. Time ni, mummy tak berani nak mandi and pakaikan baju Ielham lagi. Masih fragile, kena handle with care.



Ini mengikut kata-kata org tua/veteran, katanya kalau hiccups, letakkan tisu basah atas dahi, dier hilang cepat. Macam Ielham ni, letak le tisu besar and basah mana pun, sama jek.



Ielham ni, pegang and letakle macam manapun, tetap tido.




to be continue.....

2 comments on "at 0 month.....(ep01)"

mediahorizon on December 30, 2008 at 9:51 AM said...

macam burger carls jr tuuu

uDeshaH on January 2, 2009 at 6:31 AM said...

wa..cumilnyer...bab bersin x jadi tuh cumil...huhu..kak, besar nye tisu...

 

our inspiration... Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez